Press "Enter" to skip to content

Від Кремнієвої долини до Запоріжжя інженери спілкуються однією мовою

7 вересня Запорізьку державну інженерну академію відвідав консультант Лабораторії штучного інтелекту Стенфордського університету експерт в області робототехніки з Каліфорнії (США) Мітчел Бархам. Під час візиту Мітчел Бархам ознайомився з навчальними лабораторіями Академії та її історією, але головною метою його візиту була зустріч зі студентами, майбутніми інженерами з програмної інженерії.

Вільних місць в аудиторії, де проводилася зустріч, не було і це незважаючи на те, що виступ відомого інженера із Кремнієвої долини звісно відбувався англійською мовою. Мітчел Бархам – професіонал світового рівня з досвідом роботи у всесвітньо відомих компаніях виявився ще і харизматичним лектором.  Розповідь про професійний шлях відомого інженера, про участь  в проектах Google Robot Initiative та Disney Research викликали надзвичайний інтерес у студентів і навіть після закінчення виступу ще дві години вони не бажали відпускати Мітчела.

Студенти знову і знову задавали інженеру з Кремнієвої Долини питання і Бархам Мітчел з задоволенням відповідав на них. Так офіційна зустріч з Бархамом перейшла у неформальну бесіду яка надовго запам’ятається студентам Академії.  Не тільки студентам, але і відомому інженеру з Кремнієвої долини ця зустріч принесла справжнє задоволення, про що  Мітчел ом Бархнаписав у своїй листівці до ректора ЗДІА Банаха Віктора Аркадійовича. Мітчел відмітив високий рівень професійної підготовки студентів Академії,  їх цілеспрямованість та зацікавленість в опануванні інженерних спеціальностей, вільне володіння англійською мовою.

Наприкінці Мітчел Бархам зазначив що з нетерпінням чекатиме повернення до Академії та сподівається на майбутню співпрацю.