Press "Enter" to skip to content

День ІТ-освіти в Мелітопольському коледжі ТДАТ

Захід «День ІТ освіти» в Мелітопольському коледжі ТДАТУ було організовано викладачами Інженерного інституту ЗНУ. Під час заходу студенти коледжу дізналися про важливість додаткової освіти для побудови успішної кар’єри в ІТ-бізнесі.
Доцент кафедри ПЗАС Полякова Н.П. зацікавила студентів коледжу можливостями додаткової ІТ-освіти за курсами Академії Cisco. Студенти коледжу спеціальності Комп’ютерні науки вже знайомі з курсами цього навчального центру завдяки своїм викладачам. Рік тому в коледжі розпочала роботу Академія Cisco, відкрита за підтримки Інженерного інституту ЗНУ, інструктори навчалися саме на кафедрі ПЗАС. Продовження навчання в Інженерному інституті дозволить студентам коледжу отримати доступ до курсів професійної ІТ освіти в межах навчальної програми на високому міжнародному рівні, з підтвердженням отриманих знань та навичок сертифікатами Академії Cisco.
Доцент Міхайлуца О.М. ознайомила студентів коледжу з можливостями продовження навчання в Інженерному інституті ЗНУ на спеціальності 121 Програмне забезпечення систем, освітня програма «Програмне забезпечення систем» та з іншими спеціальностями інституту.
Захід завершився захопливою вікториною з призами, яку провів завідувач Міжфакультетської кафедри загальноосвітніх дисциплін Пожуєв А.В., всі присутні на заході студенти отримали доступ до ресурсів соціального проекту ІІ ЗНУ Відкрита академія інженерних знань.
Полякова Н.П.