Press "Enter" to skip to content

Організація навчального процесу

Теоретичне навчання відбувається у 3-х предметних аудиторіях кафедри, які обладнані сучасними мультимедійними засобами.
DSC0898
Для забезпечення практичної частини навчального процесу на кафедрі створено два комп’ютерних класи та Навчально-практичний центр з інформаційних технологій, які об’єднані в єдину комп’ютерну мережу з підключенням до мережі Інтернет. Кожен студент працює за окремим комп’ютером під час лабораторних занять, передбачено час для самостійної роботи студентів під керівництвом викладачів.

DSC_0101-1024x683file36

Працевлаштуванню наших випускників сприяє якісне проведення практик. Навчально-технологічна практика після 2-го та
Виробнича практика після 3-го курсу проходять виключно на базі наших партнерів – ІТ-компаній, які базуються в місті Запоріжжі.
Про високий рівень підготовки наших випускників свідчить той факт, що на захисті дипломних та кваліфікаційних робіт присутні представники IT компаній, і не тільки міста Запоріжжя. Представники ІТ-компаній не тільки пропонують працевлаштування випускникам, але й виступають перед студентами з лекціями, щодо широких можливостей кар’єрного росту в ІТ.
В приміщення Навчально-практичного центру з інформаційних технологій створено всі умови для проведення зустрічей студентів з представниками ІТ-бізнесу, тренінгів від партнерів.