Press "Enter" to skip to content

НОВІ ГОРИЗОНТИ В ІТ-ОСВІТІ

Центр підтримки Академій Cisco, Центр підготовки інструкторів та Академія Cisco «Запорізька державна інженерна академія» з січня 2019 року змінили назву на Центр підтримки Академій Cisco, Центр підготовки інструкторів та Академія Cisco «Інженерний інститут Запорізького національного університету».

Академія Cisco, яка працювала в ЗДІА з 2015 року, є найбільшою у південній частині України, минулого року в ній навчалося близько 5000 слухачів.Центр підготовки інструкторів для Академій Cisco за 5 років роботи допоміг більше ніж 150 викладачам інформатики разом зі школярами долучитися до успішної міжнародної програми ІТ-освіти.
Центр підтримки сприяв відкриттю більше ніж 70 Академіям в школах, коледжах та закладах ПТО й постійно сприяє професійному росту інструкторів, які в них працюють. Наш Центр підтримки академій Cisco працює лише півтора роки, але на сьогодні вже має статус Premier+, який отримують лише 5% таких установ в світі, які працюють в Програмі Академій Cisco найбільш ефективно. Цінність цього статусу підтверджує той факт, що його отримали тільки два Центри в Україні: НТТУ КПІ імені Ігоря Сікорського та ЗДІА, що є високою нагородою.
У Новому році слідкуйте за подіями від ASC / ITC та Академії Cisco “Інженерний інститут Запорізького національного університету”.
В Новий рік – з новими можливостями!
Кафедра ПЗАС