Press "Enter" to skip to content

Ваш Boeing злітає за розкладом, над яким працює випускник Інженерного інституту ЗНУ

Зустрічі з випускниками завжди надихають студентів і викладачів кафедри Програмного забезпечення автоматизованих систем. В гості до студентів спеціальності Інженерія програмного забезпечення Інженерного інституту ЗНУ завітав Дмитро Ліпай, Software Engineer в компанії Jeppesen, Gothenburg, Sweden.

Jeppesen – американська компанія, один зі світових лідерів на ринку забезпечення аеронавігаційною інформацією. Також надає послуги з планування польотів та освітні послуги для авіації. Компанія є підрозділом Boeing Commercisl Airlines.

Студентам було цікаво дізнатися про проект, в якому зараз працює Дмитро, про задачі, які вирішуються програмістами компанії для забезпечення безвідмовної роботи та планування польотів на літаках Boeing у всьому світі.

Після завершення навчання в 2012 році Дмитро отримав грант на навчання в Chalmers University of Technology, де також певний час працював асистентом, тому обговорення сучасних підходів до навчання програмістів в Швеції не аби як зацікавило всіх присутніх на заході.

Полякова Н.П.,

доцент кафедри Програмного забезпечення автоматизованих систем Інженерного інституту ЗНУ