Press "Enter" to skip to content

Викладач Інженерного інституту ЗНУ Полякова Н.П. знову в ТОП 10% інструкторів Академій Cisco

Мережна академія Cisco працює в Інженерному інституті ЗНУ з 2005 року. За 14 років роботи цього міжнародного Центру ІТ-освіти сотні студентів спеціальності Інженерія програмного забезпечення отримали знання та навички з проектування, розгортання та підтримки комп’ютерних мереж на рівні  міжнародних стандартів.

Цей рівень підтверджений черговою нагородою Cisco Academy Expert Level Instructor 2018, яку отримала інструктор та керівник Академії Cisco, доцент кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем Полякова Наталія Петрівна. Щорічно таку нагороду отримують 10% найкращих інструкторів світу, враховуються якість викладання та відгуки студентів. Вже вп’яте, починаючи з 2014 року, професійні якості нашого інструктора відзначені цією високою нагородою.

«Такі результати можливі лише за умови наполегливості та високої працездатності наших талановитих студентів, які надихають,» – зазначила Наталія Петрівна. Не тільки студенти спеціальності Інженерія програмного забезпечення мають можливість навчатися у найкращих. Полякова Н.П. активно працює в освітніх проектах з підвищення обізнаності та відповідальності  школярів України в питаннях кібербезпеки.

Колектив Інженерного інституту ЗНУ щиро вітає Наталію Петрівну Полякову з нагородою міжнародного рівня і бажає нових цікавих проектів та невичерпної енергії для їх здійснення.

Кафедра програмного забезпечення автоматизованих систем