Press "Enter" to skip to content

Доцент кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем ІННІ ЗНУ Геннадій Коломоєць – переможець конкурсу «Освітні гранти» для викладачів університетів від «SoftServe»

Доцент кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем інженерного навчально-наукового інституту ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) Геннадій Коломоєць виборов перемогу в конкурсі «Освітні гранти» для викладачів університетів від глобальної ІТ-компанії «SoftServe».

У межах проєкту викладачі з майже 50 українських університетів подали 84 заявки щодо курсів із великих даних, економетріки, дизайну, управління ІТ-проєктами, машинного навчання, дизайну мислення у проєктуванні застосунків та інших. Журі визначало переможців за такими критеріями:

– інноваційність ідеї, її цілісність і масштаб

– регіональний складник ;

– навчання студентів компетенцій, які потрібні в реальних проєктах;

Фіналістами стали 5 викладачів. Крім доцента інженерного навчально-наукового інституту Запорізького національного університету, це – представники Національного університету «Львівська Політехніка», Чернівецького національного університету, Криворізького державного педагогічного університету. Програма передбачає грошову підтримку в розмірі $2000 кожному з п’яти переможців для розробки нового або оновлення технічного курсу, який уже існує на сьогодні на базі вишу.

Кафедра програмного забезпечення автоматизованих систем вітає шановного Геннадія Павловича Коломойця з перемогою та бажає йому успішної реалізації всіх планів і задумів і нових здобутків у майбутньому!