Press "Enter" to skip to content

Академія Cisco допомагає школярам безпечно користуватися Інтернетом

Академія Cisco, яка діє в інженерному інституті Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University), постійно розширює горизонти знань студентів, вчителів і, що дуже важливо – школярів! Бо саме за підростаючим поколінням – ІТ-майбутнє України й світу. Завдяки центру підтримки Академії Cisco ЗНУ в школах та коледжах України вже відкрито понад 60 нових академій. Кожного навчального року центр організує масові онлайн-заходи профорієнтаційного спрямування. Один з таких заходів відбудеться і цього року. Він присвячений Міжнародному дню безпечного Інтернету.

Цього року Міжнародний день безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». І відсвяткувати його готуються всі світові ІТ-компанії. Одним з найактивніших учасників цієї події стане Академія Cisco, під егідою якої з 5 по 25 лютого пройде онлайн-урок «Інтернет: як безпечно грати, навчатися та працювати».

Серед учасників оргкомітету й Запорізький національний університет в особі інструктора Академії Cisco рівня ТОП 5% найкращих інструкторів світу, доцента кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем Наталії Полякової.

Участь у заході зможуть взяти учні 8-11-х класів, професійно-технічних ліцеїв та студенти коледжів, а також – їхні вчителі. На учасників чекають цікаві й пізнавальні доповіді експертів, доступ до курсу Мережної академії Сisco «Вступ до кібербезпеки», а на тих, хто пройде онлайн-тестування, – ще й сертифікати за успішне навчання. Але й це ще не все: всі учасники зможуть поставити запитання експертам, а автори п’яти найцікавіших питань отримають призи з логотипами організаторів заходу! Тож якщо ви маєте справжнє бажання навчитися безпечно користуватися Інтернетом, а також мрієте про успішне майбутнє в ІТ-галузі – зареєструйтеся на сайті заходу та станьте активним учасником онлайн-уроку «Інтернет: як безпечно грати, навчатися та працювати»!

За додатковою інформацію звертайтеся до представника оргкомітету: Полякової Наталії Петрівни. Е-mail: npp@zsea.edu.ua, тел.: (095) 53-74-995

А також слідкуйте за новинами програми Академії Cisco в Україні на Facebooк http://cisco.netacad.zsea.edu.ua/uk/

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe15bQyZHqMW6o9Hj58w-Aj8gMCAHi8JxqEb4pFjhIVu1pbDw/viewform