Press "Enter" to skip to content

Зустріч студентів і викладачів кафедри ПЗАС з роботодавцями – представниками ІТ-компанії PrincipleSoft

31 січня та 4 лютого на кафедрі програмного забезпечення автоматизованих систем відбулися чергові зустрічі студентів і викладачів з роботодавцями – представниками ІТ-компанії PrincipleSoft.

Керівник компанії Alex Wilner розповів, що офіси компанії розташовані в штаті Техас і в Силіконовій долині  (штат Каліфорнія), а тепер відкривається офіс в м. Запоріжжі і потрібні програмісти. Alex Wilner презентував також проекти і технології, які розробляє і використовує компанія, та запропонував студентам спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» пройти стажування та виробничу практику в офісі.

Керівник офісу в Запоріжжі СТО (Chief  Technology Officer) Максим Долгіх розповів студентам про умови роботи та кар’єрне зростання в компанії та відповів на запитання про вимоги до претендентів на роботу.

Ірина Лук’яненко PM lead компанії розповіла про важливість посади інженера з якості програмного забезпечення, вимоги до цієї професії та запропонувала студентам співпрацю у віддаленому режимі.  До речі,   Максим Долгіх і Ірина Лук’яненко –  випускники кафедри.

Після загальної зустрічі студенти ( Мельников Вадим, Левченко Максим, Сагайдак Катерина та ін.) мали змогу індивідуально поспілкуватись з представниками компанії  та розповісти про свої можливості та побажання відносно працевлаштування.

Доцент Безверхий А.І.