Press "Enter" to skip to content

Компанія «Light IT» подарувала кафедрі програмного забезпечення автоматизованих систем нові сучасні комп’ютери

Дієва співпраця між кафедрою програмного забезпечення автоматизованих систем інженерного навчально-наукового інституту Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University) та запорізькою компанією «Light IT» триває вже понад 10 років. Чимало випускників кафедри пройшли в цій установі свою першу виробничу практику та отримали позитивний досвід роботи в команді однодумців, де кожний прагне розвити свій професіоналізм, таланти й здібності.

Представники «Light IT» є частими гостями кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем. Під керівництвом директора компанії Сергія Мащенка її співробітники завжди підтримують роботу кафедри в різних напрямках. Як студенти, так і викладачі кафедри із задоволенням використовують в освітньому процесі придбане для них цією установою ліцензійне програмне забезпечення. Під час проходження практики вони постійно відчувають допомогу і турботу майстрів своєї справи, які працюють у компанії. А після завершення навчання деякі зі студентів стають часткою колективу «Light IT». Та для цього необхідно звернути на себе увагу вмінням програмувати ще в студентські роки.

Не залишається без увагн представників Light IT жодна яскрава подія для студентів і школярів, які проводять викладачі та студенти кафедри впродовж навчального року і, навіть, під час канікул. Для кожного заходу представники компанії готують цікаві й незабутні подарунки для переможців конкурсів.

Така співпраця між кафедрою програмного забезпечення автоматизованих систем і компанією невипадкова. Бо сьогодні в неї працюють і досягають нових висот на ниві програмування колишні студенти кафедри. Серед них – Ірина Попова, Олексій Шостак, Єгор Усатий та інші.

Нещодавно компанія «Light IT»зробила новий подарунок кафедрі. Це – 10 сучасних комп’ютерів! Про що зі вдячністю розповів нам заступник завідувача кафедри Анатолій Безверхий. Анатолій Ігорович із теплотою подякував за систематичну спонсорську підтримку фірми, а також – за допомогу, яку впродовж 10 років надає «Light IT» в підготовці професійних кадрів для успішного майбутнього України!

Інженерний навчально-науковий інститут